Project Description

Сервиз Onkyo

Искате безспорно качество на звук и картина? Това е ONKYO. Всеки продукт на ONKYO ще ви служи надеждно, когато ние поемем грижата за него.

Повече от 5 години ние, екипът на Дарлингтон ЕООД, работим в отлично партньорство със EVROVISION Груп, официален представител на  ONKYO за България, защото:

  • всеки от нашите специалисти е преминал през множество обучения и тренинг-програми, осигурени от  представителите на ONKYO
  • работим с  професионална измервателна апаратура
  • натрупаният опит, високата квалификация и техническата обезпеченост са безценни при ремонта на висококачествените  системи.

Повече от 5 години Сервиз Дарлингтон  осигурява гаранционен и извънгаранционен сервиз, както и доставка на резервни части за всички продукти на ONKYO.

За детайлна информация, моля, позвънете на 029556399

onkyo

История

1946

Първата стъпка към чистия аудио звук.

Osaka Denki ONKYO K.K. е създадена и започва производство на грамофонни . CP-1000-първият продукт, който прави ONKYO и отива в продажба. Той се продава за 300 йени- в период, когато средният месечен доход е 500 йени.

onkyo-cp-1000a-1

1966

Избрани като “Best Buy” в Япония от“Kurashi no Techno”.

ST-55 настолна отделен компонент-стерео система започва продажба. Неговата изпълнение, качество на звука и функционалност го прави състезателен бестселър. Бум в настолните компонентни стерео системи се задейства.

st-55

2010 

Девет-канален усилвател на мощност е представен.

Съдържащи ключови технологии, като например Wrat и тристепенни Inverted Darlington вериги, PA-MC5500 е девет-канален усилвател който е повратен момент в пътуването на Onkyo към перфектния звук. Както и за подобряване на ефективността и ефикасността на своята верига и архитектура, Onkyo положи усилия за премахване на вибрациите в своят девет-канален модел. Това кулминира в подсиленото шаси .Дизайн, който значително подобрява качеството на звука. The PA-MC5500 скоро се разглежда като най-добрият домашно кино съраунд звук.

onkyo-9-chenal